Κουτουμάνος Άγγελος, Κοινωνικός Λειτουργός (MSc, MPhil)

Κοινωνικός λειτουργός, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας (ΑΤΕΙ, Πάτρα), με μεταπτυχιακό (MSc) στη Ανάλυση και Παρέμβαση στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες (Παν/μιο Κεντ, Αγγλία) και μεταπτυχιακό (MPhil) στην Κοινωνική και Επαγγελματική Ένταξη ΑμεΑ (Παν/μιο Κεντ, Αγγλία), εκδότης του NOESI.gr και συντονιστής του δικτύου Specials, του δικτύου Προνόησε και του Οδηγού υπηρεσιών. Οργανώνει και συντονίζει προγράμματα σχολικής, κοινωνικής, επαγγελματικής ένταξης με έμφαση τις οικογένειες σε μεταβατικές περιόδους, όπως σε περιπτώσεις παράλληλης στήριξης, αλλαγής εκπαιδευτικής βαθμίδας, αναζήτησης νέου πλαισίου. Παράλληλα, ειδικεύεται στη μελέτη και ανάπτυξη οργανισμών ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό την ανάπτυξη πρότυπων υπηρεσιών (best practices), στρατηγικού σχεδιασμού (business plan), στελέχωσης υπηρεσιών (recruiting), καλών πρακτικών στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας.

Από τον Φεβρουάριο 2015 είναι συντονιστής της χαρτογράφησης των υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία, σε πανελλαδικό επίπεδο, μία κοινή πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση. Μάθετε περισσότερα εδώ: www.noesi.gr/mapping.

  • Περιοχές: Ελλάδα και Κύπρος.

Διατίθενται:

  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κοινωνικού Λειτουργού
  • Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών (περιγραφή: κοινωνική ή επαγγελματική ένταξη ΑμεΑ)
  • Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών (περιγραφή: κοινωνικές υπηρεσίες προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες)

Δείτε το βιογραφικό στα ελληνικά ή στα αγγλικά σε πρότυπο Europass.

Τηλ.: 6948986898 | Στείλτε ένα E-mail στον Α. Κουτουμάνο

Συνημμένα αρχεία: 

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;