Άσπεργκερ και αισθητηριακή ολοκλήρωση

Εικόνα Koolxs

Γεια σας ...συνοδοιπόροι. Είμαι πατέρας αγοριού που έχει διαγνωστεί με Άσπεργκερ από την κυρία Παπαγεωργίου. Μέχρι πρόσφατα, λόγω του γεγονότος ότι είναι, ας το πούμε, ελαφριάς μορφής και επειδή δεν παρουσιάζει κανένα κινητικό πρόβλημα το παιδί, η παρέμβασή μας περιορίστηκε σε συνεδρίες λογοθεραπείας με ειδική λογοθεραπεύτρια και δεν χρειάστηκε εργοθεραπευτής. Εντούτοις, τελευταία οι ειδικοί που τον παρακολουθούν μας συμβούλεψαν να δούμε και εργοθεραπευτή, όχι για εργοθεραπεία, αλλά για θεραπεία αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Άσπεργερ: Ζητώ την πολύτιμη βοήθειά σας

Εικόνα ριανα
Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για τον γιατρό Cineci στην Τουρκία και τη μεθοδολογία του για παιδιά με Άσπεργκερ, όπως επίης και πόσος χρόνος χρειάζεται και πόσα χρήματα και αν υπήρξαν αποτελέσματα.

Εργοθεραπεια για ΔΑΔ στη Θεσ/νικη (συστήστε ειδικό)

Εικόνα bibix
Καλησπερα, εiμαι μητερα ενος αγοριου 4,5 ετων με ΔΑΔ και ψαχνω για εργοθεραπεια στην Αν. Θεσσαλονικη. Παρακαλω οποιος γονεας γνωριζει καποιον αξιοπιστο ανθρωπο, θα του ημουν ευγνωμων να με πληροφορησει στο e-mail μου sotiropoulouioanna@yahoo.com Ευχαριστω πολυ.

Ψάχνω δάσκαλο ειδικής αγωγής

Εικόνα βασω

Ψαχνω εναν αντρα δασκαλο ειδικης αγωγης πρωτοβαθμιας για να διαβαζει καθημερινα τον γιο μου τον Μηνα που εχει ΔΕΠΥ και δυσλεξια. Ειναι σχεδον 8 ετων αλλα δυσκολευομαι πολυ με την μελετη του και εχει χαλασει η σχεση μας. Παει δευτερα δημοτικου. Θελω να τον βοηθησω αμεσα. Σας παρακαλω αν ξερετε καποιον πειτε μου. Ευχαριστω πολυ.

* Η θέση αυτή έχει καλυφθεί.

Mαστρωπός

Εικόνα ligeri
Η πανέμορφη αγαπητικιά των Θεών του Ολύμπου Ελλάδα. Η νεράιδα του Αγαίου έπεσε στα δίχτυα μιας πόρνης μαστρωπού παγκοσμιοποιημένης εξουσίας , που χρόνια τώρα την εκδίδει με το αζημείωτο στις βρώμικες χρηματοπιστωτικές πιάτσες της για ένα καλό μεροκάματο.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας

Εικόνα tzovanoula
Γειά σας ονομάζομαι Τζοβάνα και έχω ένα αδελφό με ειδικές ανάγκες. Η συμπεριφορά του πρός εμάς (την μάνα μου και την άλλη μου αδελφή) ορισμένες φορές δεν είναι καθόλου καλή. Χάσαμε τον πατεράς μας πριν περίπου 1 χρόνο και έχει ξεφύγει η συμπεριφορά του πάρα πολύ. Λόγο οικονομικών δεν μπορούμε να μα τον πάμε σε ιδιωτικό Κέντρο. Τον είχαμε πάει δηλαδή, άλλα τον κόψαμε γιατί οικονομικά δεν βγαίναμε καθόλου. Είναι 14 χρονών και πηγαίνει σ' ένα σχολείο ειδικό, στα Μελίσια.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις εθελοντών και χορηγών από την "ΕΔΡΑ"!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Οι εξυπηρετούμενοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου (Εθν.Μακαρίου 1, Περιστέρι) το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:30, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον εορτασμό για τα 10 χρόνια του φορέα. Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση εθελοντών & χορηγών.

Μα είναι ποτέ δυνατόν ???

Εικόνα Jo

Γεια σας συνταξιδιώτες. Δεν θα σας πω για το Χρηστάκη. Είναι καλά. Λίγο ταραγμένος μοιάζει. Εχει αλλάξει το πρόγραμμά του γι'αυτό. Θα ζητήσω συγνώμη. Είχα πει πως θα σας ξαναεπισκεφθώ μόνο αν έχω καλά νέα. Δυστυχώς, τα νέα που με φέρνουν πίσω δεν είναι καλά. Χρειάζομαι τη στήριξή σας. Στο ειδικό σχολείο που φοιτεί ο Χρήστος μας, κατήγγειλαν μια κοπέλα του ειδικού βοηθητικού προσωπικού πως γρονθοκόπησε μαθητή. Ο προβληματισμός μας δεν βρίσκεται στο αν το έκανε ή όχι αλλά στο ότι δεν μπορούμε να έχουμε πλέον εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σχολείου.

Πήγαμε στον οπτομέτρη

Εικόνα anna kal
Ακολουθώντας λοιπόν τη σύσταση της παιδονευρολόγου και παρά την αντίθεση της παιδοφθαλμιάτρου, κλείσαμε ραντεβού στον οπτομέτρη, ένα απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας. Ο Γιώργος ήταν πολύ συνεργάσιμος και απαντούσε στις ερωτήσεις του οπτομέτρη, ενώ στην οφθαλμίατρο δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμος όσον αφορά τις απαντήσεις του, με αποτέλεσμα να του βάλουν κολλύριο για να ελέγξουν τα μάτια και να γράψουν στο χαρτί ότι έχει πρόβλημα στην επικοινωνία.

Σύνδρομο Άσπεργκερ (επικοινωνία με άλλους γονείς)

Εικόνα Γιάννα

Έχω ένα γιο 20 ετών με συνδρομο Άσπεργκερ μένω στο Αιγάλεω. Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με άλλους γονείς ενηλίκων Άσπεργκερ. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου: Ιωάννα Αλεξοπούλου

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.