Πρωινό Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης

Από το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" στη Ν. Σμύρνη
Παρασκευή, 1 Σεπτέμβριος, 2017 - 09:00 - 13:00

Το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" στη Ν. Σμύρνη, για 2η συνεχή χρονιά, λειτουργεί πρωινό πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για παιδιά από 2 έως 5 ετών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά με δυσκολίες στην επικοινωνία, το λόγο και άλλα εξελικτικά ορόσημα. Βασικό στόχο αποτελεί η ομαλή ένταξή τους στο σχολικό περιβάλλον.Η θεραπευτική παρέμβαση πραγματοποιείται κυρίως στο χώρο του "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ". Υπάρχουν εξωτερικά προγράμματα. Παρέχεται συνεχή υποστήριξη στους γονείς.

Πρωινό Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης του Κέντρου ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ.

Ωράριο λειτουργίας 9.00 - 13.00, καθημερινά. 

Για πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 211.2141459 ή/και στο e-mail : noimathisi@gmail.com.

Ελ. Βενιζέλου 105, 171 23 (Στάση τραμ Αγ. Παρασκευή)

Τηλέφωνα: 2112141459, 6936687623

Λογότυπο του Κέντρου ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ. Πρωινό Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης του Κέντρου ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για την "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;