Πρώην μέλη δικτύου "Specials" (αρχείο μελών)

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο Specials του NOESI.gr ίσως το γνωρίζετε. Είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο ειδικών στην διάγνωση, αποκατάσταση, αξιολόγηση για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους, με επίκεντρο τις συνθέτες εκπαιδευτικές,  ψυχοκοινωνικές, λόγο- έργο- φυσικοθεραπευτικές ή άλλες εξειδικευμένες παρεμβάσεις.

Το NOESI.gr μέσω του "Specials" σκοπεύει να φέρει τους επαγγελματίες κοντά με τους γονείς που αναζητούν επαγγελματίες, για εξατομικευμένα ή ομαδικά προγράμματα. Βάζει τους ειδικούς στο επίκεντρο με πρότυπα επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά. Δίνει ευκαιρίες για συνεχιζόμενη κατάρτιση με δωρεάν θέσεις σε Σεμινάρια.

Είστε μέλος στο δίκτυο;

Μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, που παρουσιάζουμε στο NOESI.gr! Μας ενδιαφέρει να μας συστήσετε όσους εκτιμάτε επαγγελματικά και προσωπικά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σελ. www.noesi.gr/specials/apply

Δεν είστε μέλος στο δίκτυο; 

Μπορείτε να κάνετε αίτηση να ενταχθείτε! Πληροφορίες για το δίκτυο "Specials" θα βρείτε στη σελ.: www.noesi.gr/specials/apply. Στείλτε μας το βιογραφικό σας ή/και λίγα λόγια για εσάς στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;