Πρώην μέλη δικτύου "Specials" (αρχείο μελών)

Εικόνα NOESI.gr

Το δίκτυο Specials του NOESI.gr ίσως το γνωρίζετε. Είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο ειδικών στην διάγνωση, αποκατάσταση, αξιολόγηση για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους, με επίκεντρο τις συνθέτες εκπαιδευτικές,  ψυχοκοινωνικές, λόγο- έργο- φυσικοθεραπευτικές ή άλλες εξειδικευμένες παρεμβάσεις.

Το NOESI.gr μέσω του "Specials" σκοπεύει να φέρει τους επαγγελματίες κοντά με τους γονείς που αναζητούν επαγγελματίες, για εξατομικευμένα ή ομαδικά προγράμματα. Βάζει τους ειδικούς στο επίκεντρο με πρότυπα επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά. Δίνει ευκαιρίες για συνεχιζόμενη κατάρτιση με δωρεάν θέσεις σε Σεμινάρια.

Είστε μέλος στο δίκτυο;

Μας ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, που παρουσιάζουμε στο NOESI.gr! Μας ενδιαφέρει να μας συστήσετε όσους εκτιμάτε επαγγελματικά και προσωπικά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σελ. www.noesi.gr/specials/apply

Δεν είστε μέλος στο δίκτυο; 

Μπορείτε να κάνετε αίτηση να ενταχθείτε! Πληροφορίες για το δίκτυο "Specials" θα βρείτε στη σελ.: www.noesi.gr/specials/apply. Στείλτε μας το βιογραφικό σας ή/και λίγα λόγια για εσάς στα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά ή πατήστε στα + / – για zoom.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.