Σταυροπούλου Μαριάννα, Ειδική Παιδαγωγός - Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού (ΜEd)

Εικόνα NOESI.gr

Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Παν/μίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία, και μεταπτυχιακό (ΜEd) στην Ειδική αγωγή (Special and Inclusive Εducation) από το Παν/μιο Bristol (Αγγλία). Είναι ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού, μέλος του οργανισμού "Play Therapy International" και ''Play Therapy Greece''. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις στη γραφή Braille, στην αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε), στην εφαρμογή της μεθόδου δομημένης εκπαίδευσης TEACCH και την χορήγηση του "Αθηνά Τεστ". Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για τη διάγνωση και αποκατάσταση της δυσλεξίας και των μαθησιακών δυσκολιών, καθώς και του παιχνιδιού στον αυτισμό.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια με παιδιά με γενικευμένες και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες τόσο σε Κέντρα μαθησιακών δυσκολιών κι Ειδικής Αγωγής όσο και ιδιωτικά στο γραφείο της, αλλά και κατ’ οίκον. Έχει αναλάβει παράλληλη στήριξη παιδιών στο σχολείο, θεραπείες Παιγνιοθεραπείας, προώθηση της φιλαναγνωσίας σε σχολεία κ.α.

  • Διατίθεται: Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών 

Περιοχές: ευρύτερα στην Αττική

Δείτε το βιογραφικό

Τηλ.: 6998484474 | Στείλτε ένα E-mail στην Μ. Σταυροπούλου

Σχόλια

Παράλληλη στήριξη για τον Γιώργο μας 9 ετών στις Σπέτσες

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932751734 και 2298072902.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά ή πατήστε στα + / – για zoom.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.