Σταυροπούλου Μαριάννα, Ειδική Παιδαγωγός - Ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού (ΜEd)

Εικόνα NOESI.gr

Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Παν/μίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία, και μεταπτυχιακό (ΜEd) στην Ειδική αγωγή (Special and Inclusive Εducation) από το Παν/μιο Bristol (Αγγλία). Είναι ειδικός Θεραπευτικού Παιχνιδιού, μέλος του οργανισμού "Play Therapy International" και ''Play Therapy Greece''. Έχει πιστοποιημένες γνώσεις στη γραφή Braille, στην αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε), στην εφαρμογή της μεθόδου δομημένης εκπαίδευσης TEACCH και την χορήγηση του "Αθηνά Τεστ". Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για τη διάγνωση και αποκατάσταση της δυσλεξίας και των μαθησιακών δυσκολιών, καθώς και του παιχνιδιού στον αυτισμό.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια με παιδιά με γενικευμένες και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες τόσο σε Κέντρα μαθησιακών δυσκολιών κι Ειδικής Αγωγής όσο και ιδιωτικά στο γραφείο της, αλλά και κατ’ οίκον. Έχει αναλάβει παράλληλη στήριξη παιδιών στο σχολείο, θεραπείες Παιγνιοθεραπείας, προώθηση της φιλαναγνωσίας σε σχολεία κ.α.

  • Διατίθεται: Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών 

Περιοχές: ευρύτερα στην Αττική

Δείτε το βιογραφικό

Τηλ.: 6998484474 | Στείλτε ένα E-mail στην Μ. Σταυροπούλου

Σχόλια

Παράλληλη στήριξη για τον Γιώργο μας 9 ετών στις Σπέτσες

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6932751734 και 2298072902.

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.