Γαζή Δέσποινα, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 2929/10-06-2013), με μεταπτυχιακό (MSc) «Ταυτότητα και διαπροσωπικές σχέσεις» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικευμένη στην κλινική ψυχοπαθολογία, αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία και κλινική παιδοψυχοπαθολογία. Επιπλέον, είναι ειδικευμένη στην σεξουαλική αγωγή παιδιών/ εφήβων τυπικής ανάπτυξης αλλά και παιδιών /εφήβων στο φάσμα του αυτισμού και νοητικής υστέρησης. Είναι εκπαιδευμένη στο ABA, TEACCH, MAKATON, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς.

Η εργασιακή της εμπειρία αφορά σε προγράμματα παρέμβασης και ειδικής διαπαιδαγώγησης παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, προγράμματα κοινωνικών δεξιοτήτων, ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα, και συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς. Αναλαμβάνει συνεδρίες και συνοδεία κατ’οίκον στα βόρεια προάστια της Αττικής.

  • Περιοχές: Βόρεια προάστεια Αττικής
     
  • Διατίθεται: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου

Δείτε το βιογραφικό της Δέσποινας Γαζή

Τηλ.: 6955721546 | Στείλτε ένα E-mail στη Δ Γαζή

Συνημμένα αρχεία: 

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.