Ζυγούνα Μαριάννα, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Παν/μιο Πάτρας) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στην Ειδική Αγωγή (Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο Αθήνας). Έχει πιστοποιηθεί στη χορήγηση του "Αθηνά Τεστ" για την ανίχνευση Μαθησιακών Δυσκολιών και έχει εξειδικευτεί στη Δυσλεξία και τη Δυσορθογραφία μέσω επιμορφωτικού προγράμματος με εισηγήτρια την Δρ. Δώρα Μαυρομμάτη. Έχει εργαστεί στο πλαίσιο Πρακτικής Άσκησης στα παιδικά χωριά SOS και στο ΚΕΔΔΥ Δ' Αθήνας. Η επαγγελματική της δραστηριότητα περιλαμβάνει τη μαθησιακή υποστήριξη μαθητών Δημοτικού με ΔΕΠ-Υ και Μαθησιακές δυσκολίες καθώς και τη παράλληλη στήριξη μαθητών στο σχολικό τους πλαίσιο.

Περιοχές που καλύπτονται:

  • Αγία Παρασκευή και γύρω περιοχές 
  • Κέντρο Αθήνας

Δείτε το βιογραφικό εδώ

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά ή πατήστε στα + / – για zoom.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.