Πήρα την απόφαση να κάνουμε Tomatis

Καλησπερα σας. Πηρα την αποφαση να κανω της κορης μου τη μεθοδο Tomatis. Εχει κάποιος /-α που το εκανε, εμπειρία; Εχει αποτελεσμα οπως λενε; Ευχαριστω πολυ.

Προάσπιση Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία

Εικόνα NOESI.gr
Μία πρωτοβουλία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Τρί, 15/11/2016 - 18:00

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος διοργανώνει μία εσπερίδα με θέμα "Προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία" την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 ώρα 18:00. Ο εκδήλωση θα λάβει χώρο στη Λέσχη Νομικών «ΘΕΜΙΣ» στην Πάφο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Neuroprotek LP στην Κύπρο

Το όνομα μου είναι Δώρα και έχω ένα γιο 13 χρονών στο φάσμα του αυτισμού. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος γονιός από κύπρο έχει βρει το Neuroprotek LP ή και το έχει δοκιμάσει.

Neuroprotek LP στην Κύπρο

Το όνομα μου είναι Δώρα και έχω ένα γιο 13 χρονών στο φάσμα του αυτισμού. Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος γονιός από κύπρο έχει βρει το Neuroprotek LP ή και το έχει δοκιμάσει.

No polls have been added to this group.

Νέα από την ομάδα

venny σχολίασε το Πήρα την απόφαση να κάνουμε Tomatis   Σάβ, 31/12/2016 - 08:36
Dora Polydoridou ανάρτησε Neuroprotek LP στην Κύπρο   Τετ, 30/03/2016 - 09:34
NOESI.gr σχολίασε το Neuroprotek LP στην Κύπρο   Τετ, 30/03/2016 - 16:57

Ενεργά μέλη στην ομάδα

Συζητούν, συμμετέχουν

administrator member

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;