Νοοτροπία ® Δώρα μου... σου... του... (Μικρή δράση για μεγάλο σκοπό!)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ευχαριστούμε θερμά την Κατερίνα Περικλέους, το Κέντρο "Λεξιμάθεια", την Μαρία Ρουσάκη και τη Ράνια Μπουμπουρή για τα βιβλία που έστειλαν στο NOESI.gr. Περιμένουμε και άλλα παιχνίδια και δώρα για την επόμενη δράση "Δώρα ...μου ...σου ...του!" Διαβάστε παρακάτω :) 

Φάλτσος Νάνος.

Παρουσιάζουμε, με αφορμή τα βιβλία που μας έστειλε η Ράνια, τον ..."Φάλτσο Νάνο" από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο".

"...Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή ενός Νάνου, που ονειρεύεται να τραγουδήσει – αλλά έχει δυστυχώς την πιο φάλτσα φωνή του κόσμου; Πόσο τραγική μπορεί να είναι η μοίρα ενός ανθρώπου, που λαχταρά να προσφέρει στους άλλους γύρω του κάτι που οι άλλοι δυστυχώς δεν θέλουν; Κάτι που την ομορφιά του δεν μπορούν να δουν;

Δείτε την παρουσίαση του Φάλτσου Νάνου από το diastixo.gr εδώ...

Επισκεφτείτε το blog της Ράνιας Μπουμπουρή: raniouska.blogspot.gr

Το NOESI.gr οργανώνει μία δράση για φιλανθρωπικό σκοπό για παιδιά και, σκεφτήκαμε ότι κάποιοι, ίσως μπορείτε να συνδράμετε στον σκοπό αυτό. Ψάχνουμε μία επιχείρηση για να μας κάνει δωρεά (χορηγία) το χαρτί περιτυλίγματος των δώρων και χαρτί για μικρές ευχητήριες κάρτες! 

Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες οργανώνουμε σε "Σταθμούς δώρων μου... σου... του", αμπαλάζ δώρων για μικρά παιδιά από μικρά παιδιά. Βασικά, έχουμε βρει χώρους και εθελοντές που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο αμπαλάζ παιχνιδιών και βιβλίων. Τα δώρα θα αμπαλάρουν εθελοντές ενήλικες (εκπαιδευτές) και παιδιά Δημοτικού και ίσως Νηπιαγωγείου. Θα φτιάξουν και τις σχετικές κάρτες για ευχές! Τα δώρα θα δοθούν θα δοθούν σε παιδιά από τις λεγόμενες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

Σκεφτήκαμε, εάν υπάρχουν βιβλία ή παιχνίδια που μπορείτε να διαθέσετε για τον σκοπό αυτό, θα ήταν χαρά μας να τα συμπεριλάβουμε στα δώρα μας και να προβάλλουμε την υποστήριξή σας στα παιδιά, μέσω της δράσης αυτής. Μπορείτε ακόμη να μας προτείνετε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό για να οργανώσουμε συγκεκριμένα προς κάποιον φορέα την παράδοση δώρων! Διαφορετικά, τα παιχνίδια θα πάνε εκεί που ...δεν πάει ο νους σας! Θα σας πούμε μόλις τα έχουμε παραδώσει :) Έχουμε ...κατά νου, την παράδοση δώρων σε Νοσοκομεία Παίδων, όπου παράλληλα με τη δράση αυτή θα οργανωθούν πρότυποι παιδότοποι την ημέρα εκείνη για όλα τα παιδιά και τους επισκέπτες του Νοσοκομείου. Επίσης, προσανατολιζόμαστε σε Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑμεΑ) κ.ά φιλανθρωπικούς φορείς που αφορούν την Οικογένεια και το Παιδί. Στο μεταξύ, ήδη προετοιμάζουμε τον 2ο Σταθμό Δώρων στα βόρεια προάστια, με νέα δώρα από περισσότερες εταιρείες!

"Συν-Εργάζομαι": 1ος Σταθμός Δώρων στα Νότια Προάστια!

Η μεγάλη χορηγία των παιχνιδιών από την Giochi Preziosi έγιναν ήδη δώρα! Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, το Συμβουλευτικό Κέντρο "Συν-εργάζομαι" οργάνωσε και φιλοξένησε ένα ωραίο δρώμενο με ανοιχτές πόρτες! Από τις 11 το πρωί, τα παιχνίδια της Giochi Preziosi βρήκαν το περιτύλιγμά τους, από 15 απίθανους εθελοντές, ανάμεσά τους και η ομάδα Pire-Active (http://pireactive.wordpress.com). Μερικές ημέρες αργότερα, τα πρώτα 100 παιχνίδια έφτασαν από χέρια εθελοντών στα πιο όμορφα παιδιά! Δείτε περισσότερα για το "Συνεργάζομαι" εδώ... και για την απίθανη ομάδα Pire-Active εδώ...

Λογότυπο Giochi Preziosi.

Τα απίθανα παιχνίδια της Giochi Preziosi έφτασαν!

Τα παιχνίδια της Giochi Preziosi μόλις έφτασαν στο NOESI.gr.

Τα απίθανα παιχνίδια της Giochi Preziosi ® έφτασαν στο NOESI.gr! Ήδη ανοίγουμε τις κούτες μία - μία για να μάθουμε ...σε ποιο παιδί θα δώσει το κάθε δώρο την πιο μεγάλη χαρά! Σε λίγες μέρες, τα δώρα θα γίνουν πολλά χαμόγελα!

2013 | δώρα μου... σου... του!

Όλοι έχουμε ένα δώρο μέσα μας! Ας το δώσουμε, εκεί που πιάνει τόπο!


① Αν γνωρίζετε επιχειρήσεις με παιχνίδια ή βιβλία για παιδιά, μπορείτε να τους προτείνετε τη δράση του NOESI.gr: "δώρα μου, σου, του!" για να συμβάλλουν με τα δώρα τους.

② Αν σκέπτεστε να πείτε "καλή χρονιά" σε όλα τα παιδιά, αν θέλετε να πάρουν παιχνίδια ή βιβλία, μπορούμε να βοηθήσουμε! Δώστε το δώρο σας στο NOESI.gr και μαζί με τα ευχές για όλους, δείτε πού θα φτάσει, για να γίνει αληθινό δώρο σε κάποιο παιδί!

③ Για να κάνουμε όλα τα παιχνίδια ...δώρα, θέλουμε μία μικρή βοήθεια! Να τα αμπαλάρουμε! Με γιορτινό χαρτί! Αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που θα μπορούσε να μας δώσει σαν δώρο, χαρτί, πολύ χαρτί, το πιο γιορτινό και χρωματιστό του, θα ήταν μεγάλη μας τιμή!


Όλων οι δωρεές θα παρουσιαστούν στο NOESI.gr μία - μία, θα τυλιχτούν με γιορτινά χρώματα από ανθρώπους που ...δεν πάει ο νου σας, θα μοιραστούν από εθελοντές με χαμόγελα χέρι - χέρι στα παιδιά!

Ευχαριστούμε θερμά:

Καλή χρονιά σε όλους! Μικρούς - μεγάλους.

 Αν έχετε δώρα ή χαρτί στείλτε ένα E-mail στο NOESI.gr.

Σχόλια

Τέλεια ιδέα

Εικόνα Angela Papastavrou
Τέλεια ιδέα ... θα πάρουμε και εμείς;;;
like2

Χο χο χο :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Φυσικά! Φέτος άργησαν λίγο, αλλά τα δώρα (και οι ευχές) βρίσκουν τον δρόμο τους :)
like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!