Οδηγός χρήσης του www.noesi.gr

Εικόνα NOESI.gr

Βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα του εγχειριδίου χρήσης του www.noesi.gr για να βγαίνει... νόημα! Η σελίδα αυτή είναι ένας πίνακας περιεχομένων με βασικές πληροφορίες για το τι είναι και τι κάνει ο ιστότοπος αυτός και τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Πατήστε σε κάποιον από τους παρακάτω τίτλους για να διαβάσετε περισσότερα και μετά έχετε κατά ...νου το μενού "Περιεχόμενα Οδηγού" για περισσότερα άρθρα με οδηγίες χρήσης.

Η νόηση, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, αποτελεί μια κοινότητα με επίκεντρο τους μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τα άτομα με αναπηρία. Ξεκίνησε το 2004. Σήμερα έχει 5 κεντρικές σελίδες (βλ. εικονίδια στην κορυφή). H Αρχική με επιλεγμένες αναρτήσεις. Τα Βιολόγια με προσωπικές ιστορίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις. Οι Οδηγοί περιέχουν μία βιβλιοθήκη για διαθέσιμες υπηρεσίες, διαταραχές, παρεμβάσεις. Οι Δράσεις παρουσιάζουν εκδηλώσεις, που οργανώνονται από τα μέλη. Τέλος, οι Ομάδες ταξινομούν τις επίκαιρες αναρτήσεις με βάση την τοποθεσία ή το θέμα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.