Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών του noesi.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς Ελλάδας και Κύπρου στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Δείτε τον Οδηγό εδώ: noesi.gr/book/welfare

Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να καταχωρήσετε έναν φορέα ή μία δομή στον Οδηγό υπηρεσιών, ως ΝΠΔΔ, ως ΝΠΙΔ ΜΚΟ, ως Σύλλογο ή ως ιδιωτική επιχείρηση. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε με ακριβή και άμεσο τρόπο στον Οδηγό τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Επιπρόσθετα, μέσω του δικτύου μας (με την ονομασία "Προνόησε") παρέχουμε μία online πλατφόρμα, όπου αναρτώνται ειδήσεις και ανακοινώσεις μέσω των σελίδων μας με επίκεντρο τον Οδηγό.

Τι περιέχει η παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Μία παρουσίαση φορέα στον Οδηγό έχει κείμενο (text-only) με την ακόλουθη δομή: Ιστορικό, Φιλοσοφία, Υπηρεσίες, Δράσεις, Στοιχεία Επικοινωνίας. Οι φορείς είναι υπεύθυνοι για την αποστολή των κειμένων, που χρειάζονται να αναρτηθούν στις σελίδες του Οδηγού Υπηρεσιών. Οι παρουσιάσεις ακολουθούν τους κανόνες δεοντολογίας του NOESI.gr.

Πώς γίνεται η καταχώρηση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Η καταχώρηση εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν είναι έγκυρες και ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή online. Η παρουσίαση στον Οδηγό Υπηρεσιών είναι συνδρομητική υπηρεσία και κοστίζει από 40 ευρώ έως 120 ευρώ ετησίως (12 μήνες). Η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας και εκδίδεται τιμολόγιο ή απόδειξη.

Η υπηρεσία (παρουσίαση στον Οδηγό) παρέχεται δωρεάν σε:

  • ΝΠΔΔ
  • ΜΚΟ που είναι Ειδικά Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία
  • ΜΚΟ από Συλλόγους Γονέων
  • ΜΚΟ όπου συμμετέχουν κατά πλειοψηφία άτομα με αναπηρία 

Πώς γίνονται δυναμικές τις σελίδες του Οδηγού;

Ο Οδηγός υπηρεσιών περιέχει τις βασικές πληροφορίες. Το Δίκτυο των ιστοσελίδων του Οδηγού (με την ονομασία "Προνόησε") μετατρέπει τις σελίδες σε πηγές ενημέρωσης με νέα για τις δράσεις των φορέων. Οι συνδρομητές του Δικτύου έχουν δυναμικές σελίδες και υποσελίδες στον Οδηγό, με φωτογραφικό υλικό, λογότυπα αλλά και ειδήσεις που αφορούν τις δράσεις τους. Οι σελίδες είναι πιο ζωντανές και ενημερωμένες (δυναμικές) και φέρνουν στην επικαιρότητα της κεντρικής σελίδας μας τα νέα για εκδηλώσεις, νέα προγράμματα και δράσεις των φορέων.

Το NOESI.gr βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των δομών, ώστε να δημιουργεί μία θερμοκοιτίδα για νέες ιδέες και δράσεις. Φυσικά, οι συνδρομητές του Δικτύου μπορούν (μέσω ειδικής πλατφόρμας) να αναρτούν αυτόνομα ή με την υποστήριξή μας τα νέα τους στις σελίδες.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω για τα παραπάνω;

Εάν σας ενδιαφέρει ο Οδηγός υπηρεσιών ή το δίκτυο "Προνόησε" θα περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω E-mail από τη φόρμα επικοινωνίας εδώ: www.noesi.gr/contact

Σημαντική σημείωση.

Βάσει του καταστατικού του NOESI.gr, τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία και οι Σύλλογοι Γονέων συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό υπηρεσιών με έξοδα του NOESI.gr. Στην περίπτωση των λοιπών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, το NOESI.gr διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ειδικές εκπτώσεις έως -50% στις καταχωρήσεις. Για δωρεάν καταχώρηση ή για ειδικές εκπτώσεις θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με ταχυδρομείο ή E-mail το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας του φορέα ή Συλλόγου, ώστε να εξετάσουμε το αίτημα.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Μπορώ να συνδράμω;

Το noesi.gr αξιοποιεί την κοινωνική συνεισφορά για να αναπτύξει ακόμη περισσότερο το μη κερδοσκοπικό έργο του, βάσει καταστατικού. Αν βλέπετε θετικά τη συμβολή του, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια. Δείτε πώς, παρακάτω.

ANANOESI ®

Δωρίστε χρόνο ομιλίας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας και βάλτε χρόνο ανανέωσης ομιλίας π.χ. 10€, 20€ στα νούμερα:

WIND F2G 6907643701, 6907643658

COSMOTE 6984751366

Στείλετε γραμματόσημα. Αγοράσετε γραμματόσημα π.χ. 3€, 5€ κ.ο.κ. από ΕΛΤΑ, βάλτε τα μέσα σε φάκελλο και ταχυδρομήστε τον στη διεύθυνση: NOESI.gr — Μιστράλ 4 — Ν. Ψυχικό 154 51.

Καταθέσετε χρήματα. Δεχόμαστε χρηματικές δωρεές μέσω Alpha Bank. Επικοινωνήσετε από τη σελίδα noesi.gr/contact για πληροφορίες, αποδοχή δωρεάς και έκδοση απόδειξης.

Στείλετε χρήματα μέσω κάρτας. Αν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, internet banking ή PayPal, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Donate" για να κάνετε τη δωρεά του ποσού που θέλετε.

Στηρίξτε το NOESI.gr μέσω PayPal.

Στη σελίδα www.noesi.gr/ananoesi μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τους σκοπούς, που υποστηρίζονται δωρεάν από το noesi.gr.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.