Πώς μπορώ να καταχωρήσω έναν φορέα στον Οδηγό υπηρεσιών;

Εικόνα NOESI.gr

Μπορείτε να καταχωρήσετε έναν φορέα ή μία δομή στον Οδηγό υπηρεσιών, ως ΝΠΔΔ, ως ΝΠΙΔ ΜΚΟ, ως Σύλλογο (Σωματείο ή ως ιδιωτική επιχείρηση. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε με ακριβή και άμεσο τρόπο στον Οδηγό τις υπηρεσίες στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια". Επιπρόσθετα, μέσω του δικτύου μας (με την ονομασία "Προνόησε") παρέχουμε μία online πλατφόρμα, όπου αναρτώνται ειδήσεις και ανακοινώσεις μέσω των σελίδων μας με επίκεντρο τον Οδηγό.

Τι περιέχει η παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Μία παρουσίαση φορέα στον Οδηγό έχει κείμενο (text-only) με την ακόλουθη δομή: Ιστορικό, Φιλοσοφία, Υπηρεσίες, Δράσεις, Στοιχεία Επικοινωνίας. Οι φορείς είναι υπεύθυνοι για την αποστολή των κειμένων, που χρειάζονται να αναρτηθούν στις σελίδες του Οδηγού Υπηρεσιών. Οι παρουσιάσεις ακολουθούν τους κανόνες δεοντολογίας του NOESI.gr.

Πώς γίνεται η καταχώρηση στον Οδηγό υπηρεσιών;

Η καταχώρηση εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που αφορούν τις διαθέσιμες υπηρεσίες είναι έγκυρες και ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή online. Η παρουσίαση στον Οδηγό Υπηρεσιών είναι συνδρομητική υπηρεσία και κοστίζει από 40 ευρώ έως 120 ευρώ ετησίως (12 μήνες). Η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας και εκδίδεται τιμολόγιο ή απόδειξη.

Η υπηρεσία (παρουσίαση στον Οδηγό) παρέχεται δωρεάν σε:

  • ΝΠΔΔ
  • Σωματεία Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά 
  • Συλλόγους Γονέων (Σωματεία μόνο)
  • Συλλόγους όπου συμμετέχουν κατά πλειοψηφία άτομα με αναπηρία (Σωματεία μόνο)

Πώς γίνονται δυναμικές τις σελίδες του Οδηγού;

Ο Οδηγός υπηρεσιών περιέχει τις βασικές πληροφορίες. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Οδηγού (με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε") αναγάγει τον Οδηγό σε μια δίοδο ενημέρωσης με νέα για τις δράσεις των φορέων. Οι δυναμικές ιστοσελίδες του Οδηγού εμπλουτίζονται με φωτογραφικό υλικό, λογότυπα αλλά και ειδήσεις που αφορούν τις δράσεις των φορέων. Οι σελίδες φέρνουν στην επικαιρότητα της κεντρικής σελίδας του www.noesi.gr ανακοινώσεις για εκδηλώσεις, νέα προγράμματα και υπηρεσίες των φορέων,. Τέλος στο πλαίσιο της πλατφόρμας του Δικτύου "Προνόησε" ειδικοί χάρτες απεικονίζουν τις υπηρεσίες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. 

Το NOESI.gr βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των δομών, ώστε να δημιουργεί μία θερμοκοιτίδα για νέες ιδέες και δράσεις, οι οποίες παρουσιάζονται και φιλοξενούνται στο www.noesi.gr. 

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω για τα παραπάνω;

Εάν σας ενδιαφέρει ο Οδηγός υπηρεσιών ή το Δίκτυο "Προνόησε" μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω E-mail από τη φόρμα επικοινωνίας εδώ: www.noesi.gr/contact

Σημαντική σημείωση.

Βάσει του καταστατικού του NOESI.gr, τα Ειδικώς Αναγνωρισμένα Φιλανθρωπικά Σωματεία, οι Σύλλογοι Γονέων και οι Σύλλογοι ΑμεΑ συμπεριλαμβάνονται στον Οδηγό υπηρεσιών με έξοδα του NOESI.gr. Στην περίπτωση των λοιπών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, το NOESI.gr διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει ειδικές εκπτώσεις έως -50% στις καταχωρήσεις. Για δωρεάν καταχώρηση ή για ειδικές εκπτώσεις θα χρειαστεί να μας αποστείλετε με ταχυδρομείο ή E-mail το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας του φορέα ή Συλλόγου, ώστε να εξετάσουμε το αίτημα.

Δείτε περισσότερα στους παρακάτω συνδέσμους:

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.