Πολιτική καταχώρησης διαφημιστικών μηνυμάτων

Εικόνα NOESI.gr

Το NOESI.gr δημοσιεύει διαφημιστικά μηνύματα σε συγκεκριμένες σελίδες του με καθορισμένο τρόπο, κατά το δυνατό σχετικά με τη θεματολογία του.

Δείτε επίσης:


Διαχωρίζουμε το περιεχόμενο που προορίζεται για διαφήμιση και προσέλκυση πελατών ή καταναλωτών από το περιεχόμενο που προορίζεται για ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των επισκεπτών ή αναγνωστών. Προς το παρόν, τα διαφημιστικά μηνύματα καταχωρούνται μόνο κατόπιν ελέγχου, έγκρισης και σε συνεννόηση με ένα μέλος της ομάδας της «Νόησης στο διαδίκτυο» (NOESI.gr).

Με αυτό το σκεπτικό, μπορεί να αφαιρούμε κατά βούληση, λογότυπα, επωνυμίες ή άλλα στοιχεία φορέων που παρουσιάζονται σε σημεία του ιστοτόπου, όπου δεν προβλέπεται χώρος για διαφήμιση.

Για μηνύματα που εμφανίζονται σε μεμονωμένες ιστοσελίδες μας μέσω αυτόματης τροφοδοσίας από τη Google (AdSense), δεν έχουμε απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου των διαφημίσεων αλλά το περιεχόμενο της σύνταξης δεν επηρεάζεται από οποιοδήποτε εμπορικό συμφέρον. Το τελευταίο διάστημα, έχουμε αφαιρέσει μαζικά την προβολή διαφημίσεων τρίτων και αφαιρούμε από κάποιες μεμονωμένες ιστοσελίδες μας τη δυνατότητα της Google να παρουσιάζει διαφημιστικά μηνύματα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Για μηνύματα που καταχωρούνται από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, προηγείται συνεννόηση με το NOESI.gr, εφόσον κατατεθεί το σχετικό αίτημα. Όλες οι καταχωρήσεις συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά, δηλ. την αίτηση του διαφημιζόμενου, το συμφωνητικό και την απόδειξη ή το τιμολόγιο για την πληρωμή του κόστους καταχώρησης.

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο www.noesi.gr αξιοποιούνται για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας και των προγραμμάτων της «Νόησης στο διαδίκτυο» (NOESI.gr).

  • Όπως καθορίζεται από το καταστατικό λειτουργίας της «Νόησης στο διαδίκτυο» (NOESI.gr) «...εφαρμόζεται κατά κανόνα δωρεάν παροχή υπηρεσιών προς τα άτο­μα από ευπαθείς ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των Συλλόγων ΑμεΑ), τις οικογένειές τους (όπως οι Σύλλογοι γονέων) και τους (ειδικώς αναγνωρισμένους) φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπου ενδεχο­μένως διαβιούν ή φοιτούν».

Το κέρδος που προκύπτει από διαφημίσεις άλλων μη κερδοσκοπικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που δεν εμπίπτουν στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών από το NOESI.gr, αποδίδεται υπέρ φιλανθρωπικών σκοπών, που συνηθέστερα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/nootopia.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.