Κοιτάζοντας τις υπηρεσίες μας 2004 - 2016 | Οδηγός ΕΚΕ

Στις 4 Ιανουαρίου 2017 έγινε ...13! Το 2014, δημοσιοποιήσαμε τον Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) με τίτλο "Κοιτάζοντας τις υπηρεσίες μας (2004-2014)" για να παρουσιάσουμε τον σκοπό και το έργο μας. Λίγο αργότερα προσθέσαμε "Το πλάνο μας 2015-2016" στην online έκδοση.

νόηση, ετυμ. ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας

Χρόνια τώρα, από όταν γίναμε ...10, είμαστε ανοικτοί σε απόψεις, σκέψεις, και προτάσεις έφ' όλης της ύλης. Τότε τα είπαμε από κοντά σε μια μεγάλη γιορτή, τώρα μπορείτε ακόμη να μας γράψετε εδώ.

Tip!

Aν προτιμάτε τις ιστοσελίδες του NOESI.gr, διαβάστε τον Οδηγό σε ιστοσελίδες παρακάτω.

Εναλλακτικά, διαβάστε τον Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του NOESI.gr σε online έκδοση εδώ! Εκεί μπορείτε να προσθέσετε τα σχόλιά σας για ό,τι θα θέλατε να αλλάξει ή να προστεθεί στον Οδηγό.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.