Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Αναμετάδοση (26-27/06/2014): Συνέδριο "Philanthropy" (2014) Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Σε αυτή τη σελίδα noesi.gr/philanthropy2014 μπορείτε να δείτε ακόμα όλα τα βίντεο από τις εισηγήσεις στο 3ο Συνέδριο για την κοινωφελή δράση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Επίσης, παρακάτω θα βρείτε μερικές σημαντικές σημειώσεις που έγιναν από μέρους μας κατά την διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Ανάρτηση εισηγήσεων ημερίδας Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών (ΠΕΕΠ)

Εικόνα NOESI.gr

Ξεκίνησε η ανάρτηση των εισηγήσεων από την ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών με θέμα "Καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Ειδική Αγωγή και διασύνδεση υπηρεσιών παιδείας και υγείας" που οργανώθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

Αναμετάδοση (6/3/2012): "Ενδοσχολική βία & σχολικός εκφοβισμός (bullying)"

ΝΕΟ! Βίντεο που μπορούν να βοηθήσουν γονείς και εκπαιδευτικούς για να "συζητήσουμε" για το φαινόμενο με τα παιδιά. Δείτε τη σελίδα http://onevibefilms.com/bullying/greek


Αναμετάδοση 6/3/2012: "Ενδοσχολική βία & σχολικός εκφοβισμός (bullying)"

Την Τρίτη 6 Μαρτίου, Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο, το NOESI.gr φιλοξένησε και μετέδωσε ζωντανά με αναρτήσεις (live post streaming) τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα "Ενδοσχολική βία - Συμβιώνοντας στο Σχολείο" που συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με το "Δίκτυο κατά της Βίας στο Σχολείο". Οργανώσαμε τα σχόλια που κάναμε κατά την αναμετάδοση σε Facebook και Twitter και παραθέτουμε μερικές σημαντικές παρατηρήσεις σε αυτή τη σελίδα. 

Αναμετάδοση (22-23/10/2011): "Εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος"

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου 2011, στο Μεσολόγγι, ανοίξαμε ζωντανή ροή ενημέρωσης σε Facebook & Twitter (hashtags #ΔΑΦ #epsypea) για τις εισηγήσεις στο 3ο Συνέδριο θεραπευτικές και εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Ζωντανές ανταποκρίσεις

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.