Πώς μπορώ να αποκτήσω συνδρομητικό λογαριασμό πρόσβασης;

Εικόνα NOESI.gr

Ας πάρουμε τα εξής σενάρια:

  • Θέλετε να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό πρόσβασης στο site, ώστε να μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις και να αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη. Είναι δωρεάν. Διαβάστε τους όρους χρήσης. Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα και πατήστε "Εγγραφή". 
  • Θέλετε να καταχωρήσετε άμεσα ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μία αφίσα (banner). Χρειάζεται να καθορίσουμε το κόστος, τη διάρκεια και τη θέση προβολής. Επισκεφτείτε τη σελίδα: "Καταχώρηση διαφημίσεων - Πληροφορίες και κόστος"
  • Θέλετε να προβάλλετε το έργο σας ως ιδιώτης ή φορέας. Είστε στο σωστό σημείο! Παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας, σε ...συνεννόηση μαζί μας. Διαβάστε πώς ακριβώς παρακάτω.
  • Θέλετε να στηρίξετε το NOESI.gr. Έχουμε αναρτήσει ένα άρθρο για αυτό το θέμα. Δείτε: "Πώς μπορώ να στηρίξω το NOESI.gr".

1. Για επαγγελματίες που θέλουν να συμμετέχουν!

  • Αναρτήστε το βιογραφικό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Επίσης, προσθέστε links σε κοινωνικά δίκτυα π.χ. LinkedIn, Facebook, Twitter, για να σας βρίσκουν άνετα.
  • Λαμβάνετε όλες τις αγγελίες του www.noesi.gr στο E-mail σας, πλήρεις με στοιχεία επικοινωνίας αποκλειστικά για διαπιστευμένα μέλη.
  • Επικοινωνείτε ιδιωτικά (μέσω DM / E-mail) με όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στο NOESI.gr.
  • Επικοινωνείτε δημόσια (μέσω σχολίων σε αναρτήσεις / post) με δυνατότητα απεικόνισης του προφίλ σας στους επισκέπτες.
Η 12μηνη συνδρομή για επαγγελματίες - μέλη ξεκινά από 40 € + ΦΠΑ. Διατίθενται 3μηνες και 6μηνες συνδρομές.

2. Για φορείς που θέλουν μία παρουσίαση στον Οδηγό υπηρεσιών!

  • Καταχωρήστε μία ιστοσελίδα στο NOESI.gr με τα βασικά: προφίλ, υπηρεσίες, στοιχεία επικοινωνίας. Δείτε την κεντρική σελίδα www.noesi.gr/book/welfare του Οδηγού υπηρεσιών: για ΜΚΟ, Συλλόγους, ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Η 12μηνη συνδρομή για φορείς υπηρεσιών / Κέντρα ξεκινά από 80 € +ΦΠΑ. Διατίθενται 3μηνες και 6μηνες συνδρομές.


Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο συνδρομητών εδώ

Αναλυτική παρουσίαση παροχών προγραμμάτων συνδρομητών

Σε συμφωνία με το καταστατικό του NOESI.gr (www.noesi.gr/katastatiko), οι ετήσιες συνδρομές από φιλανθρωπικά σωματεία προσμετρώνται υπέρ δωρεάς σε φιλανθρωπικό σκοπό, που ανακοινώνεται από το NOESI.gr στο τέλος κάθε έτους. Για όλες τις συνδρομές εκδίδεται απόδειξη ή τιμολόγιο. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Παρατίθενται λεπτομέρειες για τις παροχές που αντιστοιχούν στη συνδρομητική πρόσβαση. Για περισσότερα μπορείτε να επικοινωνείτε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Περιγραφή της επικοινωνίας μέσω E-mail.

Σε κάθε δημοσίευση από τα μέλη του NOESI.gr μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τον συγγραφέα. Κάνετε κλικ πάνω στο όνομα του μέλους για να δείτε το προφίλ του μέλους. Από εκεί, επιλέγετε την καρτέλα "Επικοινωνία" για να στείλετε το E-mail σας. Η διεύθυνση E-mail του μέλους, που πρόκειται να λάβει το μήνυμα, δεν εμφανίζεται και εσείς βλέπετε μόνο το όνομα του μέλους. Αν το μέλος επιθυμεί να σας απαντήσει, καλώς θα λάβετε την απάντηση στο E-mail σας, αν όχι η διεύθυνσή του θα παραμείνει άγνωστη σε εσάς.

Περιγραφή του Οδηγού υπηρεσιών για παρουσίαση φορέων.

Ο Οδηγός υπηρεσιών προβάλλεται δωρεάν online (www.noesi.gr/book/welfare). Η συνδρομή εξασφαλίζει μία σελίδα παρουσία­σης σε προκαθορισμένη διάταξη κειμένου (text-only) σε όλες τις εκδόσεις (online, έντυ­πη, ηλεκτρονική). Αφορά την παρουσίαση υπηρεσιών ανά περιοχή και εξυπηρετούμενο πληθυσμό από δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς και ιδιωτικούς φορείς, στους τομείς εκπαίδευση – υγεία – πρόνοια.

Περιγραφή της ανάρτησης ιστοσελίδας www.noesi.gr/onomasas.

Η ανάρτηση ιστοσελίδας αφορά νομικά πρόσωπα (παντός είδους και Συλλόγους) και φυσικά πρόσωπα. Η ιστοσελίδα έχει το όνομα, που επιθυμείτε, όπως στο παράδειγμα www.noesi.gr/onomasas. Το στήσιμο της ιστοσελίδας γίνεται δωρεάν από το NOESI.gr, στο πλαίσιο των τεχνικών δυνατοτήτων μας. Στόχος της είναι να σας προσφέρει μία σταθερή διεύθυνση εντός του NOESI.gr, που μπορείτε να προβάλλετε σε τρίτους, αλλά και να σας φέρνει υψηλά στις μηχανές αναζήτησης σε θέματα σχετικά με το παιδί και την οικογένεια, τους επαγγελματίες και τους φοιτητές στους τομείς: εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια. Μέσω προσφορών προς τους επισκέπτες μας ή περαιτέρω διαφήμιση, μπορείτε να προβάλλετε τη σελίδα και σε περίοπτες θέσεις στο NOESI.gr, όπως στην κεντρική σελίδα. Ισχύουν εκπτώσεις -50% στις τιμές (βλ. ένδειξη SEO) στον τιμοκατάλογο. Δείτε περισσότερα: www.noesi.gr/testpage1.

Περιγραφή του Δικτύου "SPECIALS", για ανάρτηση επαγγελματικού προφίλ & CV.

Tο δίκτυο "Specials" βάζει στο επίκεντρο τους επαγγελματίες στην ειδική αγωγή και την ψυχική υγεία (μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και ανέργους). Είναι πανελλαδικό και αναπτύσσεται μέσω της σελίδας noesi.gr/specials, όπου αναρτώνται τα επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά επαγγελματιών. Παροτρύνουμε γονείς και Κέντρα που να χρησιμοποιούν τα δίκτυο ως εργαλείο αναζήτησης ειδικών για θεραπείες, συνεδρίες, εκπαίδευση. Δείτε περισσότερα:www.noesi.gr/specials

Περιγραφή της πρόσβασης σε θέσεις (δωρεάν ή με έκπτωση) σε σεμινάρια.

Η συνήθης προτεραιότητα δίνεται με βάση τις σπουδές και την εξειδίκευση, που περιγράφονται στο βιογραφικό, την επαγγελματική ενασχόληση και τον τόπο διαμονής, που περιγράφεται στο επαγγελματικό προφίλ και, τέλος, το ύψος της καταβληθείσας συνδρομής. Εφόσον το κόστος εγγραφής στο πρόγραμμα εξειδίκευσης (Σεμινάριο) ξεπερνά το κόστος της συνδρομής στο δίκτυο "Specials", οι δωρεάν θέσεις δίνοονται, κατά προτεραιότητα, με την ακόλουθη σειρά: 160 € - 80 € - 40 €. Δεν μπορούν να λάβουν δωρεάν θέσεις μέλη που η συνδρομή τους έχει λήξει ή λήγει τον τρέχοντα μήνα που οργανώνεται η εκδήλωση. Εάν το μέλος που επιλεγεί για τη δωρεάν θέση, τελικώς δεν παρακολουθήσει το πρόγραμμα χωρίς έγκαιρη ενημέρωση σε συνεννόηση με το NOESI.gr, καθορίζεται από το NOESI.gr ότι θα καταβάλει το ποσό της εγγραφής προς τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν θέσεις, τότε δίνονται θέσεις με ειδική έκπτωση με βάση τη σειρά προτεραιότητας της αίτησης (first come - first serve basis).

Περιγραφή του Δικτύου "ΠΡΟΝΟΗΣΕ", στο τρίπτυχο "εκπαίδευση - υγεία - πρόνοια".

Το "Προνόησε" είναι ένα δίκτυο για φορείς (Κέντρα, Σχολεία, Συλλόγους κ.ά.). Οι ιστοσελίδες του δικτύου σκοπεύουν να βοηθήσουν στην αναζήτηση υπηρεσιών (δομών) και διατίθεται ελεύθερα σε όλους. Παράλληλα, το NOESI.gr επιδιώκει την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων με τους φορείς του δικτύου. Η συμμετοχή στο δίκτυο εξασφαλίζει μία συνεχιζόμενη επίκαιρη ενημέρωση για τη δράση και τις υπηρεσίες των φορέων, μέσω του NOESI.gr, ώστε οι παρουσιάσεις να γίνονται ξενάγηση! Δείτε περισσότερα: www.noesi.gr/pronoise

Δείτε παρακάτω το link για τα αναλυτικά προγράμματα συνδρομητών του NOESI.gr: 
www.noesi.gr/members

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.