Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΚΥΨΕΛΗ

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Λέσβου με την επωνυμία "Κυψέλη" ιδρύθηκε το 1996 και εκπροσωπεί τα άτομα με πάσης φύσεως αναπηρία που διαμένουν στον Νομό Λέσβου. Ο Σύλ­λογος είναι πιστοποιημένος από το Υπουργείο Υγείας ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φρο­ντίδας, μη κερδοσκοπικού χα­ρακτήρα. Λειτουργεί Μεικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημε­ρήσιας Φρο­ντίδας για ΑμεΑ με την επωνυμία "Κυψέλη". Το συνονόματο Αθλητι­κό Σωματείο ιδρύθη­κε το 2000.

Υπηρεσίες - Δράσεις

❸ Κέντρο ΑμεΑ με τα εξής Τμήματα: - Για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. - Για εφήβους ηλικίας 12-18 ετών. - Για νέους ηλικίας 18-30 ετών.

❸ Κτήμα Νιάνια (στη Σουράδα) όπου λει­τουργούν Εκπαιδευτικά Εργαστήρια: ξυ­λογλυπτικής, ξυλουργικής, κηπουρικής, υπαίθριο αναψυκτήριο, γήπεδο ποδο­σφαίρου 5x5, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, παιδική χαρά, γυμναστήριο για μεγαλύτε­ρες ηλικίες.

❸ Εργαστήριο Δημιουργικής, Εκπαιδευτι­κής Απασχόλησης όπου λειτουργούν Τμήματα: κατασκευής ειδών δώρων, εκ­κλησιαστικών εικόνων, ξυλογλυπτικής – ξυλουργικής, πηλού.

❹ Γυμναστήριο Φυσικοθεραπευτήριο (πλή­ρως εξοπλισμένο γυ­μναστήριο με τμήμα για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών) και Αίθου­σα Δι­δασκαλίας Δημοτικής Εκπαίδευ­σης.

❹ Αθλήματα: Στίβος, ποδόσφαιρο 5x5, μπάσκετ, επιτραπέζια αντι­σφαίριση.

Επικοινωνία

ΚΕΝΤΡΟ ΑμεΑ (έδρα)
Παπαδιαμάντη 2
811 00 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΚΤΗΜΑ ΝΙΑΝΙΑ
Ελευθερίου Βενιζέλου 69
811 00 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΟ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ
Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων 3 
811 00 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ολοκαυτώματος Καλαβρύτων 1
811 00 ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τηλ./Fax: 2251020022
E-mail: kipseli-amea@windowslive.com
Ιστοσελίδα: www.kipseli-amea.gr 

* Πηγή: ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.