Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών του noesi.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει νομικά πρόσωπα, ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου σε Ελλάδα & Κύπρο, παρέχοντας ενημέρωση για ειδήσεις, δράσεις, προκηρύξεις. Δείτε noesi.gr/book/welfare

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦ ΕΒΡΟΥ ► Νέα παρουσίαση

Ο Σύλλογος Γονέων Αυτιστικών Έβρου με την επωνυμία "Άγιος Βασίλειος" ιδρύθηκε το 2004 στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης. Το Σωματείο είναι φιλανθρωπικό, ειδικώς αναγνωρισμένο, και από το 2012 λειτουργεί το ομώνυμο Κέντρο Ημέρας για ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ – Αυτισμό).

Υπηρεσίες — Δράσεις

Το Σωματείο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) ενδεικτικά σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένα άτομα, με επίκεντρο τα ακόλουθα:

  • Ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες.
  • Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Διημέρευσης στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης με τον ομώνυμο τίτλο ("Άγιος Βασίλειος").

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoise/agios-vasileios

Σημερινή Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου είναι η κα.  Μαυρίδου Ευαγγελία.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Τ.Θ. 620 
681 00 ΔΩΡΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τηλ. 6933297860 (Μαυρίδου Ευαγγελία)
Φαξ: 2551025757

Πηγή: Οδηγος υπηρεσιών από το NOESI.gr (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2017).

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Σειρά βιωματικών σεμιναρίων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Εξελικτική διαδρομή των Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών – Δυσλεξία: προσχολική, σχολική, μετασχολική ηλικία Παράσταση: Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας από τα VSA.
Xριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.