Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦ ΕΒΡΟΥ

<

Λογότυπο του Ηλίανθου. Ο Σύλλογος Γονέων Αυτιστικών Έβρου με την επωνυμία "Άγιος Βασίλειος" ιδρύθηκε το 2004 στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης. Το Σωματείο είναι φιλανθρωπικό, ειδικώς αναγνωρισμένο, και από το 2012 λειτουργεί το ομώνυμο Κέντρο Ημέρας για ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ – Αυτισμό).

Υπηρεσίες — Δράσεις

Το Σωματείο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) ενδεικτικά σε παιδιά, ενήλικες και ηλικιωμένα άτομα, με επίκεντρο τα ακόλουθα:

  • Ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες.
  • Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Διημέρευσης στο Δωρικό Αλεξανδρούπολης με τον ομώνυμο τίτλο ("Άγιος Βασίλειος").

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Κέντρου Ημέρας στην ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoise/agios-vasileios

Διοίκηση — Διοικητικό Συμβούλιο

Σημερινή Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Σωματείου είναι η κα.  Μαυρίδου Ευαγγελία. Αναλυτικά, το ΔΣ απαρτίζεται από τα εξής άτομα:

  • Πρόεδρος: Ευαγγελία ΜΑΥΡΙΔΟΥ 
  • Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος ΜΑΡΕΛΑΣ
  • Γραμματέας: Μαρία ΔΙΔΗ
  • Ταμίας: Βάγια ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ
  • Μέλος: Δρόσος ΠΑΠΑΔΟΥΔΗΣ

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Τ.Θ. 620 
681 00 ΔΩΡΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τηλ. 6933297860 (Μαυρίδου Ευαγγελία)
Φαξ: 2551025757

Πηγή: Οδηγος υπηρεσιών από το NOESI.gr (ΠΡΟΝΟΗΣΕ, 2017).

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.