Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΔΑΔ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Λογότυπο του Συλλόγου Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.Ιδρύθηκε το 2007 ως Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και εδρεύει στο Ρέθυμνο. Αριθμεί 80 μέλη που στην πλειονότητά τους είναι γονείς παιδιών που ανήκουν στο αυτιστικό φάσμα. Έχει περί­που 40 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Στόχοι του Συλλόγου αποτελούν η προάσπιση των δικαιωμάτων και η υποστήριξη των ατόμων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές όλων των ηλικιών αλλά και των οικογενειών τους.

Υπηρεσίες - Δράσεις

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
  • Άσκηση πίεσης και διεκδίκηση για τη δημιουργία υποδομών που να συμβάλουν στην εκπαί­δευση, κατάρ­τιση, κοινωνική υποστήριξη και καλύτερη διαβίωση ατόμων με αυτισμό.
  • Απώτερο στόχο αποτελεί η δημιουργία ενός Κέντρου Ημέρας καθώς και ενός Ξενώνα ημιαυ­τόνομης διαβίωσης για άτομα με αυτισμό στο Νομό Ρεθύμνου.

Επικοινωνία

Πηγή Δ. Ρεθύμνου, Τ.Θ. 9045, 741 00 ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τηλ.: 2831071784, 6948590359 | Fax: 2831072580

E-mail: aytismos@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.noesi.gr/pronoise/rethimno

* Πηγή: ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2016) από το NOESI.gr | Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;