Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Η άλλη όψη της επετείου... Μέρος 2ο

Εικόνα Έλενα

 Mε την διάγνωση "αγγειακό εκεφαλικό επεισόδιο ισχαιμικού τυπου" στα χέρια μας μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον γιατρό και την 1 Δεκεμβρίου 2012 αρχίσαμε φαρμακευτικη αγωγή με το depakine. Ευτυχώς δεν ήθελε πολύ ζόρισμα ο μικρός για το φάρμακο και το έπινε. Αλλά οι σπασμοί επέμεναν και όσο επέμεναν οι σπασμοί τόσο αυξανόταν και η δόση του depakine. Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε γιατρέ και μέχρι πότε θα περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα? ρωτούσαμε. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας δίνονται έλεγε ο γιατρός.

Η... προσευχή μας απόψε

Εικόνα Ιωάννα
...Ειμασταν και οι 3 μας στο κρεβατι.. Εγω δηλαδή με τις μικρες μου... Σστη μεση εγω και η μια απο δω και η αλλη απο κει... Τους λεω.. Η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο... Τις ρωτησα ξερετε γιατι η μαμα ειναι η πιο ευτυχισμενη μαμα στον κοσμο;

Γνωρίζει κάποιος το Ντεπακίν; Τι παρενέργειες έχει;

Γεια σας και παλι εχω να γραψω απο την ημερα που εμαθα τα αποτελεσματα της Μαριας. Σημερα εβαλα τον 2ο γιο μου στο νοσοκομειο γιατι εκανε 2 επεισοδια σπασμων. Μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ρολανδειος επιληψια και θα πανε ολα καλα.

Διαφορετικές απόψεις

Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ειρήνη ξεκίνησε την αγωγή της για τα βαρέα μέταλλα και τους μύκητες του εντέρου. Από τις πρώτες ημέρες φάνηκε μία αλλαγή στο παιδί που δεν θα μπορούσα να πω ότι ήταν προς καλύτερο, μάλλον επιδείνωση θα το έλεγα. Μετά δε, τις πρώτες δύο εβδομάδες άρχισαν οι κρίσεις της να αλλάζουν να γίνονται εντονότερες και περισσότερης διάρκειας.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών δωρεάν

Κυκλοφόρησε η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.