ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣκΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Σωματείο με επωνυμία "Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας" (Ε.Ε.Α.Σ.Κ.Π.) έχει έδρα την Πάτρα και καλύπτει γεωγραφικά την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1992 και απαρτίζεται από τακτικά μέλη, τα οποία είναι άνθρωποι που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣκΠ) καθώς και άτομα που πάσχουν από παρεμφερείς ή συγγενούς αιτιολογίας ασθένειες.

Μέλος του Σωματείου μπορεί να γίνει και κάθε πρόσωπο που επιθυμεί να προσφέρει την αρωγή του και την επιστημονική του βοήθεια στην επίτευξη των σκοπών του Σωματείου και τα ονομάζουμε Επίτιμα Μέλη.

Υπηρεσίες - Δράσεις - Σκοποί

Επιστημονική ενημέρωση με συντονισμένες μελέτες και έρευνες για την ΣκΠ και η ουσιαστική ένταξη και αξιοποίηση των κοινωνικών και επαγγελματικών ικανοτήτων των ατόμων με ΣκΠ, ώστε να παραμένουν ενεργά και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας μας.
Διάδοση πνεύματος αλληλεγγύης, συμπαράσταση με την παροχή ηθικής και υλικής υποστήριξης και η ανάπτυξη δεσμών μεταξύ των μελών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Επικοινωνία

Πλατεία Εργατικών Κατοικιών
Νέου Δρόμου 7
264 41 Πάτρα

Τηλ./Fax: 2610422655

Ε-mail: eenosims@yahoo.gr
Ιστοσελίδα: www.eenosims.blogspot.gr

Το γραφείο του Σωματείου, λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ. και κάθε Τετάρτη 10.00π.μ. - 12.00π.μ.

* Πηγή: ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.