Συζήτηση: "Αυτισμός - Διατροφή"

Ιταλόφωνοι αναγνώστες διαβάστε άμεσα! Το "Great Plains Laboratory" οργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (online seminar) στην Ιταλική γλώσσα με θέμα τη διατροφή στη θεραπεία του αυτισμού ("Terapie Nutritive per Autismo"). Το σεμινάριο ξεκινά 10 το βράδυ (22.00) ώρα Ελλάδας στις 30/08/2006.
Διαφημιστικά μηνύματα από το Google.
    Όσοι παρακολουθήσετε αυτό ή άλλα παρόμοια σεμινάρια, παρακαλώ ενημερώνετε το NOESI.gr (με μήνυμα ή με μία σχετική δημοσίευση στις σελίδες του NOESI.gr) τόσο για την ημερομηνία που γίνονται όσο και για τις εντυπώσεις σας (να ωραίο θέμα για το "βιολόγιό σας!).
    NOESI.gr: Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν διαγραφεί καθώς η δράση αυτή έχει ολοκληρωθεί. Η δημοσίευση διατηρείται online ως αρχείο.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.